İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Behçet Canbaz Anadolu Lisesi

Behçet Canbaz Anadolu Lisesi

Adres
HÜRRİYET MAH. 274. SK. BEHÇET CANBAZ ANADOLU LISESI BLOK NO: 13 İÇ KAPI NO: 2 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, değişime ve gelişime açık, değerlerini yaşayan ve yaşatan, etkin ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirerek Ortaöğretim Kurumları içerisinde akademik başarı, kültür, sanat ve spor alanlarının en iyileri arasında yer almaktır.
Misyon
Ortaöğretim düzeyinde öğrenim gören öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda asgari ortak bir genel kültür sahibi olmaları, kişi ve toplumun sorunlarını tanıyıp çözüm yollarını aramaları, bilgi ve teknolojik imkanlarla ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmaları ve üst öğrenime hazırlanmaları için öğrenci merkezli eğitim ve öğretim hizmetlerini gerçekleştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili(Sabahçı-Öğlenci)
İngilizce, Almanca
Ulaşım
Gaziosmanpaşa/Beşyüzevler, Eski Edirne Asfaltı Poligon Caddesi Kapalı Otparkı yanında (Tramvay ile ulaşım için Ali Fuat Başgil Durağı´nda inilmelidir.)
Servis Yoktur.
Beşyüzevler/Gaziosmanpaşa